Hydromax X30 Xtreme - KEDAIKASIH: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Hydromax X30 Xtreme

Hydromax X30 Xtreme Specifications

Harga Pasaran Hydromax X30 XtremeRM350.00
Harga Promo KamiSemenanjung RM250 | Sabah Sarawak RM250
Kos PenghantaranFREE POS!!!
FungsiTambah Saiz Zakar

Hydromax X30 Xtreme Description

Hydromax X30 Xtreme adalah produk terbaik keluaran bathmate. Semenjak memasarkan Bathmate Hercules pada tahun 2006 dan mendapat sambutan yang hangat seluruh di dunia dengan lebih 100 juta unit terjual Bathmate kemudiannya mengeluarkan hydromax X30 pada tahun 2012. Kelebihan Hydromax X30 adalah dengan menigkatkan kuasa pam kekuatan sehingga 35% dari Bathmate Hercules, valve boleh laras dan comfort pad boleh ditanggalkan.

Setelah melakukan RnD selama 7 tahun. Bathmate akhirnya memperkenalkan Hydromax X30 Xtreme pada tahun 2014 dan sekali gus menjadikan Hdromax X3- Xtreme produk terbaik keluaran Bathmate dan produk tambah saiz zakar paling berkesan didunia dengan merangkul pelbagai awards Antarabangsa.

Kenapa Harus Memilih Hydromax X30 Xtreme

Amat Berkesan: Bathmate Hydromax X30 Xtreme menawarkan pretasi yang lebih baik dengan mempuyai sistem pengepaman bebola yang berkuasa. Pam bebola membantu anda untuk mencapai keputusan yang lebih maksimum dengan lebih tepat iaitu mengawal tekanan vacum dengan hanya menggunakan pam bebola. Kawalan ketepatan membantu anda mendapatkan keputusan yang lebih bagus dapat menyesuaikan keselesaan anda.

Hydromax X30 Xtreme menawarkan fungsi serba boleh. Sistem pam bebola membolehkan anda mengawal tekanan vacum sehingga ke tahap maksimum mengikut keupayaan anda. Mulakan dengan sedutan vacum yan rendah dahulu, secra berperingkat. Setelah zakar anda telah serasi dengan tekanan sedutan vacum yang kuat, lakukan semaksimum yang boleh untuk menjadikan hasil yang maksimum. Hydromax X30 Xtreme amat sesuai kepada sesiapa yang betul-betul serius untuk tambah saiz zakar pada waktu yang singkat.

Didatangi Dengan Pakej Premium : Bathmate Hydromax X30 Xtreme adalah satu-satunya pakej yang komprehensif yang merangkumi 11 item. Pakej Xtreme merangkumi semua peralatan yang diperlukan untuk latihan pembesaran zakar yang serius.

Cara Guna Hydromax X30 Xtreme

Barang Sampai Baru Bayar. Wajib Baca.

Aku telah berniaga online sejak 2008. Sejak akhir-akhir ini semakin ramai penipu muncul menjual produk seks. Ramai telah ditipu. Duit dah bayar tapi barang tak sampai-sampai.

Mangsa ramai yang malu untuk membuat laporan polis. Ya la, kau beli ubat kuat pastu kena tipu, kompom malu la nak buat aduan. Nak pos kat media sosial ngadu kat kwn2 pun malu wei. Kena gelak je nanti

Benda ni merosakkan nama seller2 yang jujur macam aku.

Jadi untuk beri keyakinan kat korang, aku kini menawarkan khidmat BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Maksudnya, kau boleh wasap aku barang2 apa kau nak. Nanti aku akan bagi harga. Kalau beli lebih dari 1 barang, aku akan bagi diskaun canteeek punya.

Kalau kau setuju dengan harga dan syarat2 aku, aku akan pos dulu barang ke kau. Bila barang sampai, baru kau bayar CASH ke budak yang hantar barang tu.

Jadi kebarangkalian untuk kau ditipu adalah mustahil.

Cun tak? Kalau cun, jangan segan untuk wasap aku. Cumanya bukan semua tempat ada khidmat barang sampai baru bayar ya. Bandar-bandar besar insyaALLAH tiada masalah.

Dan kalau kau ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tolong jangan merajuk, marah, blok jika aku lambat balas. Aku ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah. Bukan 24 jam pegang HP.

Oh ya, sebaiknya baca info dibawah sehingga habis ya sebab kadang-kadang benda yang kau nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila kau membuat pesanan dgn aku, pesanan kau akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa aku pos. Order hari selasa, hari rabu aku pos. Jika order hari sabtu atau ahad, aku akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, aku akan hubungi kau.

Semua urusan penghantaran adalah melalui DHL, GDEX atau Poslaju

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bkaur besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika kau tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan aku. aku tak pening kepala, kau pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap kau faham aku hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Aku takkan kencing korang. Kalau betul ada kesilapan dari pihak aku, aku akan ganti duit korang semula.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms kau lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu aku tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Hydromax X30 Xtreme Reviewed by S2U on September 25, 2018 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by KEDAIKASIH: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Powered by Blogger.