Energy Power Men (EPM Capsule) - KEDAIKASIH: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Energy Power Men (EPM Capsule)

Energy Power Men (EPM Capsule) Specifications

Harga Pasaran Energy Power Men (EPM Capsule)RM100.00
Harga Promo KamiSemenanjung RM55 | Sabah Sarawak RM60
Kos PenghantaranFREE POS!!!
FungsiTambah Nafsu Lelaki

Energy Power Men (EPM Capsule) Description

Energy Power Men (EPM Capsule) adalah cara yang mudah untuk menambah saiz zakar anda, memaksimumkan prestasi seks anda, bertahan lebih lama semasa berjimak dan membantu anda dan pasangan mencapai kepuasan seks yang sebenar.

Kami telah membantu ramai lelaki di Malaysia meningkatkan kualiti hubungan seks mereka bersama pasangan. EPM Capsule telah diuji dengan teliti dan telah terbukti selamat untuk lelaki.

Bagaimana EPM Capsule Berfungsi?

EPM Capsule mengandungi herba semulajadi yang sangat bagus untuk kesihatan zakar anda. Herba-herba ini membantu membesarkan kapasiti corpus cavernosum iaitu tisu didalam zakar anda. Jadi lebih banyak darah boleh di isi, maka lebih keras dan panjang zakar anda.

  1. Ginkgo biloba
  2. Panax gingseng
  3. Eurycoma Longifolia
  4. Tribulus terristris
  5. Smilax

Terima kasih kepada EPM Capsule, kini ramai lelaki boleh menikmati hubungan seks yang lebih seronok. Zakar lebih besar, padat dan keras. Isteri terasa lain ketika dijolok. Bukan itu saja, hubungan seks juga kini lebih lama.

Khasiat EPM Capsule

  • Membesarkan zakar.
  • Menambah kualiti air mani.
  • Menambahkan ketegangan zakar.
  • Tahan lebih lama ketika hubungan seks.
  • Mengatasi masalah mati pucuk.

Barang Sampai Baru Bayar. Wajib Baca.

Aku telah berniaga online sejak 2008. Sejak akhir-akhir ini semakin ramai penipu muncul menjual produk seks. Ramai telah ditipu. Duit dah bayar tapi barang tak sampai-sampai.

Mangsa ramai yang malu untuk membuat laporan polis. Ya la, kau beli ubat kuat pastu kena tipu, kompom malu la nak buat aduan. Nak pos kat media sosial ngadu kat kwn2 pun malu wei. Kena gelak je nanti

Benda ni merosakkan nama seller2 yang jujur macam aku.

Jadi untuk beri keyakinan kat korang, aku kini menawarkan khidmat BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Maksudnya, kau boleh wasap aku barang2 apa kau nak. Nanti aku akan bagi harga. Kalau beli lebih dari 1 barang, aku akan bagi diskaun canteeek punya.

Kalau kau setuju dengan harga dan syarat2 aku, aku akan pos dulu barang ke kau. Bila barang sampai, baru kau bayar CASH ke budak yang hantar barang tu.

Jadi kebarangkalian untuk kau ditipu adalah mustahil.

Cun tak? Kalau cun, jangan segan untuk wasap aku. Cumanya bukan semua tempat ada khidmat barang sampai baru bayar ya. Bandar-bandar besar insyaALLAH tiada masalah.

Dan kalau kau ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tolong jangan merajuk, marah, blok jika aku lambat balas. Aku ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah. Bukan 24 jam pegang HP.

Oh ya, sebaiknya baca info dibawah sehingga habis ya sebab kadang-kadang benda yang kau nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila kau membuat pesanan dgn aku, pesanan kau akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa aku pos. Order hari selasa, hari rabu aku pos. Jika order hari sabtu atau ahad, aku akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, aku akan hubungi kau.

Semua urusan penghantaran adalah melalui DHL, GDEX atau Poslaju

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bkaur besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika kau tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan aku. aku tak pening kepala, kau pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap kau faham aku hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Aku takkan kencing korang. Kalau betul ada kesilapan dari pihak aku, aku akan ganti duit korang semula.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms kau lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu aku tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Energy Power Men (EPM Capsule) Reviewed by Shafi on July 23, 2016 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by KEDAIKASIH: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Powered by Blogger.