Electric High Vacuum Penis Pump - KEDAIKASIH: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Electric High Vacuum Penis Pump

Electric High Vacuum Penis Pump Specifications

Harga Pasaran Electric High Vacuum Penis PumpRM200.00
Harga Promo KamiSemenanjung RM110 | Sabah Sarawak RM110
Kos PenghantaranFREE POS!!!
FungsiTambah Saiz Zakar

Electric High Vacuum Penis Pump Description

Electric High Vacuum Penis Pump adalah sejenis pam zakar yang mengunakan kuasa bateri boleh caj semula untuk mengepam zakar anda. Kini anda tidak perlu mengepam secara manual.

Wayar usb untuk mencaj pam juga disediakan.

Ramai lelaki sering bertanya kepada saya, bolehkah saiz zakar dibesarkan lagi?

Jawapan saya ya. Dengan senaman yang betul dan konsisten, saiz zakar boleh dibesarkan.

Konsepnya mudah, pernah tengok bro2 yang main GYM? ototnya makin membesar atau makin kecil selepas bersenam dengan konsisten?

Makin besar bukan? Jadi kenapa zakar tidak boleh bertambah besar jika anda kerap beri senaman yang betul padanya?

Salah satu cara unutk membesarkan zakar adalah dengan menggunakan pam zakar. Antara cara lain pula adalah dengan pembedahan dan penis extender.

Sebelum anda ingin mencuba pembedahan sebagai cara untuk membesarkan zakar, apa salahnya anda cuba dahulu Electric High Vacuum Penis Pump. Kos pembedahan zakar adalah sekitar RM10 ribu, manakala harga pam ini tidak lebih dari RM150.

Guna sacara konsistem selama sebulan dan lihat hasilnya. jika anda berpuas hati, teruskan pengunaan. Jika anda rasa sudah cukup, boleh guna 2-3x saja seminggu untuk tujuan maintainance. Tak perlu guna dah hari-hari.

Berminat dengan Electric High Vacuum Penis Pump? Wasap saya sekarang untuk harga kawan2.

Barang Sampai Baru Bayar. Wajib Baca.

Aku telah berniaga online sejak 2008. Sejak akhir-akhir ini semakin ramai penipu muncul menjual produk seks. Ramai telah ditipu. Duit dah bayar tapi barang tak sampai-sampai.

Mangsa ramai yang malu untuk membuat laporan polis. Ya la, kau beli ubat kuat pastu kena tipu, kompom malu la nak buat aduan. Nak pos kat media sosial ngadu kat kwn2 pun malu wei. Kena gelak je nanti

Benda ni merosakkan nama seller2 yang jujur macam aku.

Jadi untuk beri keyakinan kat korang, aku kini menawarkan khidmat BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Maksudnya, kau boleh wasap aku barang2 apa kau nak. Nanti aku akan bagi harga. Kalau beli lebih dari 1 barang, aku akan bagi diskaun canteeek punya.

Kalau kau setuju dengan harga dan syarat2 aku, aku akan pos dulu barang ke kau. Bila barang sampai, baru kau bayar CASH ke budak yang hantar barang tu.

Jadi kebarangkalian untuk kau ditipu adalah mustahil.

Cun tak? Kalau cun, jangan segan untuk wasap aku. Cumanya bukan semua tempat ada khidmat barang sampai baru bayar ya. Bandar-bandar besar insyaALLAH tiada masalah.

Dan kalau kau ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tolong jangan merajuk, marah, blok jika aku lambat balas. Aku ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah. Bukan 24 jam pegang HP.

Oh ya, sebaiknya baca info dibawah sehingga habis ya sebab kadang-kadang benda yang kau nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila kau membuat pesanan dgn aku, pesanan kau akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa aku pos. Order hari selasa, hari rabu aku pos. Jika order hari sabtu atau ahad, aku akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, aku akan hubungi kau.

Semua urusan penghantaran adalah melalui DHL, GDEX atau Poslaju

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bkaur besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika kau tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan aku. aku tak pening kepala, kau pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap kau faham aku hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Aku takkan kencing korang. Kalau betul ada kesilapan dari pihak aku, aku akan ganti duit korang semula.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms kau lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu aku tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Electric High Vacuum Penis Pump Reviewed by S2U on March 29, 2015 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by KEDAIKASIH: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Powered by Blogger.