Pherazone - KEDAIKASIH: KEDAI SUAMI ISTERI

Top Ad unit 728 × 90

Pherazone

Pherazone Specifications

Harga Pasaran PherazoneRM130.00
Harga Promo KamiSemenanjung RM75 | Sabah Sarawak RM80
Kos PenghantaranFREE POS!!!
FungsiWangian Memikat

Pherazone Description

Rahsia Tarikan Seksual Dengan Pherazone

Bayangkan LEBIH TEMUJANJI, SEKS LEBIH dan SEGERA MENARIK PERHATIAN PASANGAN IDAMAN?

Jika anda tergolong dalam kategori kumpulan yang selalu kecewa dengan temujanji, rindu untuk lebih intim dengan pasangan anda, saintis kini mempunyai jawapannya.

PHEROMONES

Para sainstis telah berjaya mengasingkan pheromones individu yang mencetuskan tindak balas sesama manusia yang pasti membuatkan anda lebih menarik.

Tertera dalam media-media, PHEROMONES telah digunakan jutaan manusia untuk meningkatkan daya TARIKAN sesama manusia.

Pherazone mengandungi kualiti pheramones yang disahkan oleh makmal serta dioptimumkan dengan wangian terkemuka di dunia untuk menghasilkan produk pheromone yang paling berkesan di pasaran.

Formula proprietary pheromones dan wangian berjenama telah banyak diuji ke atas lelaki dan wanita untuk hasil yang berkualiti.

Tidak seperti produk pheromones lain, Pherazone merupakan produk yang terbaik pernah dihasilkan.

Pheromones adalah sejenis tindak balas kimia yang dirembeskan oleh haiwan dan manusia untuk menarik pasangan terutamanya ketika ingin mengawan. Kini PHEROMONES telah berjaya dihasilkan secara sintetik untuk kegunaan manusia sebagai cara untuk menambah daya tarikan diri.

Kajian terkini mendapati lebih dari 90% wanita berkata Pherazone lebih menyerlah serta menarik perhatian mereka.

Barang Sampai Baru Bayar. Wajib Baca.

Aku telah berniaga online sejak 2008. Sejak akhir-akhir ini semakin ramai penipu muncul menjual produk seks. Ramai telah ditipu. Duit dah bayar tapi barang tak sampai-sampai.

Mangsa ramai yang malu untuk membuat laporan polis. Ya la, kau beli ubat kuat pastu kena tipu, kompom malu la nak buat aduan. Nak pos kat media sosial ngadu kat kwn2 pun malu wei. Kena gelak je nanti

Benda ni merosakkan nama seller2 yang jujur macam aku.

Jadi untuk beri keyakinan kat korang, aku kini menawarkan khidmat BARANG SAMPAI BARU BAYAR.

Maksudnya, kau boleh wasap aku barang2 apa kau nak. Nanti aku akan bagi harga. Kalau beli lebih dari 1 barang, aku akan bagi diskaun canteeek punya.

Kalau kau setuju dengan harga dan syarat2 aku, aku akan pos dulu barang ke kau. Bila barang sampai, baru kau bayar CASH ke budak yang hantar barang tu.

Jadi kebarangkalian untuk kau ditipu adalah mustahil.

Cun tak? Kalau cun, jangan segan untuk wasap aku. Cumanya bukan semua tempat ada khidmat barang sampai baru bayar ya. Bandar-bandar besar insyaALLAH tiada masalah.

Dan kalau kau ada sebarang pertanyaan, sila whatsapp/sms ya. Dan tolong jangan merajuk, marah, blok jika aku lambat balas. Aku ada tanggungjawap sbg manusia, suami dan ayah. Bukan 24 jam pegang HP.

Oh ya, sebaiknya baca info dibawah sehingga habis ya sebab kadang-kadang benda yang kau nak tanya telah dijawab dibawah.

INGAT... Membaca itu amalan mula. Ahakz....

Berkenaan Penghantaran

Bila kau membuat pesanan dgn aku, pesanan kau akan dipos dalam masa 24 jam. Sbg cth, order hari isnin, hari selasa aku pos. Order hari selasa, hari rabu aku pos. Jika order hari sabtu atau ahad, aku akan pos pada hari isnin. Jika ada sebarang masalah, aku akan hubungi kau.

Semua urusan penghantaran adalah melalui DHL, GDEX atau Poslaju

Pesanan yang telah dipos akan ambil masa 1-3 hari bekerja bagi kawasan-kawasan bkaur besar. Contoh KL, Kuantan, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu dan lain-lain.

Jadi, jika kau tidak setuju atau nak barang segera, tolong jangan order dengan aku. aku tak pening kepala, kau pun tak pening kepala. Ingat, kita semua tiada masa untuk pening kepala. hehe...

Akhir Kata

Sekiranya produk yang diterima salah atau tak cukup, sila whatsapp/sms/call elok. Harap kau faham aku hanya manusia biasa. Tak lari dari kesilapan.

Aku takkan kencing korang. Kalau betul ada kesilapan dari pihak aku, aku akan ganti duit korang semula.

Dan harap bersabar jika whatsapp/sms kau lambat di reply. Mungkin, mungkin masa tu aku tgh tido,berak, memandu atau berjimak.

Pherazone Reviewed by S2U on December 28, 2010 Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by KEDAIKASIH: KEDAI SUAMI ISTERI © 2007 - 2019
Powered by Blogger.